ماهی دارای ارزش تغذیه ای بسیار بالایی است و اکثر مواد مغذی مفید و ضروری برای انسان را به تنهایی داراست. ولی ویژگی مخصوص ماهی که آن را بین سایر مواد غذایی حائز اهمیت خاص ساخته است، نوع چربی موجود در آن است. در رابطه با ماهی باید گفت اين ماده غذايي حاوی مواد مغذی مهمی است که اکثر مردم به اندازه کافی دریافت نمیکنند. ماهی حاوی پروتئین با کیفیت بالا، ید، ویتامینهای مختلف و مواد معدنی است. در کل غذاهای دریایی دارای پروتئین بالا، چربی کم، کلسترول کم و همین طور دارای ویتامینها و املاح هستند.
در اين بخش از همشهري آنلاين به چگونگي طبخ و تهيه انواع مختلف ماهيها از جمله آشنایی با روش تهیه ماهی تیلاپیا با پنیر پارمسان ،آشنایی با روش تهیه ماهی شوریده سوخاری،آشنایی با روش تهیه ماهی سوف پرداختهايم.
نظر شما